Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-02@10:40:32 GMT

جزئیات قرعه‌کشی محصولات ایران خودرو + جدول

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۹۰۲۶۸

جزئیات قرعه‌کشی محصولات ایران خودرو + جدول

به گزارش فارس، حق پناه در مراسم قرعه کشی محصولات ایران خودرو اظهار داشت: 5 میلیون و 273 هزار نفر برای خرید محصولات ایران خودرو پیش ثبت نام کردند و از طریق سایت ایران خودرو اطلاعات خود را در سامانه امتا ثبت کردند.

وی تصریح کرد: تا انتهای روز 14 خردادماه 4 میلیون و 745 هزار نفر در سایت ایران خودرو وارد شده و خودروی مورد نظر خود را انتخاب کردند که از این تعداد معادل 39 هزار نفر هم برای خرید محصولات ایران خودرو و هم برای خرید محصولات سایپا ثبت نام انجام داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* 345 هزار نفر از قرعه‌کشی حذف شدند

وی با بیان اینکه برخورداری از گواهینامه و همچنین نداشتن پلاک فعال از جمله ویژگی‌های تعیین شده برای خرید خودرو است، افزود: 345 هزار نفر از ثبت نام کنندگان دارای این شرایط نبودند که از شرکت در قرعه کشی حذف شده اند.

به گفته حق پناه، قرعه کشی محصولات ایران خودرو بین 4 میلیون و 360 هزار و 153 نفر صورت می گیرد که در نهایت 15 هزار دستگاه خودرو به برندگان قرعه کشی اختصاص می یابد.

همچنین 325 هزار و 397 نفر برای خرید رانا ثبت نام کرده اند که ظرفیت این خودرو نیز 630 دستگاه است. همچنین تعداد رزرو شدگان برای این خودرو نیز 63 نفر است که اگر برندگان نتوانند مبلغ خودرو را طی 48 ساعت واریز کنند، افراد رزرو جایگزین خواهند شد.

به این ترتیب برای هر دستگاه رانا، 469 نفر ثبت نام کرده اند.

در این دوره از فروش فوق العاده محصولات ایران خودرو 2 میلیون و 384 هزار و 901 نفر برای خرید پژو پارس TU5 ثبت نام موفق انجام داده اند در حالی که ظرفیت این خودرو در طرح فروش فوق العاده 4 هزار دستگاه است. همچنین برای این خودرو 400 نفر رزرو صورت گرفته است.

همچنین ۴ هزار نفر برنده خرید پژو ۴۰۵ می‌شوند و ۴۰۰ نفر نیز رزرو هستند.

برای خرید پژو ۲۰۶ معمولی نیز یک میلیون و ۵۰ هزار و ۴۵۳ نفر ثبت نام کرده اند در حالی که ظرفیت فروش این خودرو ۶ هزار و ۳۷۰ دستگاه است. همچنین ۶۳۷ نفر برای خرید این خودرو رزرو هستند.به این ترتیب احتمال برنده شدن برای خرید پژو ۲۰۶ معمولی یک به ۱۴۹ است.

منبع: الف

کلیدواژه: محصولات ایران خودرو نفر برای خرید هزار نفر خرید پژو قرعه کشی ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۰۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطع سهمیه خودرویی «مادران» و «فرسوده‌ها»؟

سامانه یکپارچه تخصیص خودرو‌های داخلی در حالی این روز‌ها به نوعی تعلیق شده و طرح فروش خاصی در آن اجرا نمی‌شود که این موضوع ابهاماتی را درباره سرنوشت سهمیه «خودرو‌های مادران و خودرو‌های فرسوده» ایجاد کرده است.

به گزارش دنیای اقتصاد، این دو سهمیه تقریبا از سال ۱۴۰۱ لحاظ شدند که دو گروه مادران دارای دو فرزند (آن‌ها که فرزند دومشان پس از ابلاغ قانون در تاریخ ۲۴ مهر ۱۴۰۰) دنیا آمده است و همچنین مالکان خودرو‌های فرسوده را در بر می‌گیرد. در این بین، سهمیه مادران با توجه به ابلاغ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، در نظر گرفته شده است و طبق آن، خودروسازان باید ۵۰ درصد از ظرفیت فروش خود را به مادران مشمول اختصاص دهند.

به عبارت بهتر، شرکت‌های خودروساز داخلی مکلفند از زمان ابلاغ این قانون یک خودروی ایرانی به قیمت کارخانه به انتخاب و به نام مادر پس از تولد فرزند دوم به بعد در هر نوبت ثبت‌نام و تنها برای یک مرتبه، تحویل دهند.

ابلاغ این قانون مصادف با دورانی بود که خودرو‌های داخلی از مسیر قرعه‌کشی عرضه می‌شدند، بنابراین خودروسازان باید ۵۰درصد از ظرفیت فروش خود در این به‌اصطلاح لاتاری را به مادران مشمول تخصیص می‌دادند. خاصیت این طرح برای «مادران» این بود که با توجه به سهمیه ۵۰درصدی، از شانس بالایی برای برنده شدن در قرعه‌کشی برخوردار بودند.

به همین نسبت طبعا از شانس مشتریان عادی کاسته می‌شد، زیرا انبوهی از متقاضیان غیر مادر، باید تنها برای نصف خودرو‌های عرضه‌شده در قرعه‌کشی‌ها شانس خود را امتحان می‌کردند. به‌هر‌حال به واسطه این قانون، تا به امروز مادران مشمول زیادی موفق به خرید خودرو با قیمت کارخانه‌ای شده‌اند (هرچند البته این نکته را نباید فراموش کرد که دلالان و واسطه‌گران با اجاره کارت ملی برخی مادران مشمول، عملا صاحب این خودرو‌ها شدند).

اما سهمیه دوم یعنی «خودرو‌های فرسوده» نیز طبق قانون ۲۰ درصد از فروش خودروسازان را به خود اختصاص می‌دهد. بر این اساس، خودروسازان باید ۲۰درصد از ظرفیت فروش خود در هر دوره را برای مالکان خودرو‌های فرسوده کنار می‌گذاشتند. هدف از این قانون، ترغیب مالکان فرسوده‌ها به اسقاط خودروهایشان بود. با توجه به این دو سهمیه، خودروسازان در دوران قرعه‌کشی و همچنین در فروش‌های سامانه یکپارچه تخصیص خودرو، باید در مجموع ۷۰درصد از محصولات خود را به «مادران» و مالکان خودرو‌های فرسوده اختصاص می‌دادند و باقی متقاضیان باید برای ۳۰ درصد دیگر رقابت می‌کردند.

حالا، اما نه دیگر شیوه قرعه‌کشی اجرا می‌شود و نه سامانه یکپارچه قابلیت و کارکرد قبل را دارد و از همین رو سرنوشت سهمیه «مادران» و «فرسوده‌ها» در هاله‌ای از ابهام است.

در آیین‌نامه اجرایی ماده ۱۰ قانون ساماندهی صنعت خودرو آمده که حداقل ۲۰درصد از خودرو‌های عرضه‌شده در قرعه‌کشی، باید به خودرو‌های فرسوده اختصاص پیدا کند. این در حالی است که هم‌اکنون چیزی به اسم قرعه‌کشی وجود ندارد و مشخص نیست آیا این قانون می‌تواند خودروسازان را به عرضه ۲۰درصدی مخصوص فرسوده‌ها، ملزم کند یا نیاز به بازتعریف و اصلاح دارد.

در مورد خودرو‌های مادران نیز مدت‌هاست خودروسازان فروش جدیدی را به مشمولان اختصاص نداده‌اند، چه آنکه با توجه به برگزاری دو مرحله فروش یکپارچه، خودروسازان عملا تولید یک تا دو سال خود را پیش‌فروش کرده‌اند. در کنار این مسائل، گفته می‌شود برخی متقاضیان شرکت‌کننده در طرح‌های فروش «مادران» و «فرسوده‌ها» موفق به دریافت خودروی ثبت‌نامی خود در موعد مقرر نشده‌اند.

به‌هر‌حال به نظر می‌رسد با توجه به اتفاقات و تغییرات رخ‌داده در سیستم فروش خودروها، نیاز است سیاستگذار در مورد سهمیه خودرو‌های مادران و فرسوده‌ها شفاف‌سازی کند تا مشخص شود آیا خودروسازان همچنان ملزم به اختصاص ۷۰درصد سهمیه خود به این موارد هستند؟ از طرفی، نحوه پایش عمل به تعهدات خودروسازان در این ماجرا نیز برای خود یک چالش محسوب می‌شود، زیرا دیگر سامانه یکپارچه کارکرد قبل را (اینکه به‌وضوح مشخص می‌کرد خودروسازان سهمیه مادران و فرسوده‌ها را در طرح‌های خود لحاظ کرده‌اند) ندارد.

دیگر خبرها

  • قیمت خودرو امروز ۱۳ اردیبهشت + جدول
  • نگاهی به قیمت هونگچی H۵ در بازار آزاد؛ یکی از گران‌ترین چینی‌های بازار + جدول
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو +جدول
  • قیمت خودرو‌های بنز در بازار ایران امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • قطع سهمیه خودرویی «مادران» و «فرسوده‌ها»؟
  • آغاز فروش فوق العاده و پیش فروش محصولات سایپا+جدول
  • قیمت محصولات ایران خودرو امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • بازدید رئیسی از کارخانه ایران خودرو دیزل
  • قیمت خودرو امروز ۱۱ اردیبهشت + جدول
  • بازدید رییسی از کارخانه ایران خودرو دیزل